dimecres, 4 de maig del 2011

El meu menjar preferit


Ingredients:
  1. 5 ous
  2. patates (la quantitat dependent de la gent)
  3. 2 cebes
  4. sal
  5. oli
Preparació:

Pelar, rentar i tallar la ceba a trossos petits. Fregir la ceba a foc lent en una paella amb oli. Pelar, rentar i tallar les patates a trossos petits. Posar oli abundant a la paella i fregir les patates quan aquest estigui calent. Mentre batre els ous en un bol i posar-hi sal. Una vegada es tingui la patata fregida posar-la en la paella amb la ceba i posar-hi sal. Posar tot (patata i ceba) al bol amb els ous i barrejar bé. Posar aquesta barreja en una paella amb una mica d'oli a foc lent. Moure la paella per tal que la truita no s'enganxi a la paella. Quan sembli que la part de baix de la truita ja estarà cuita, toca girar-la. Posar un plat gran sobre la paella i tombar la paella de tal manera que la truita ens quedi sobre el plat. Tornar a posar la truita a la paella i acabar de coure movent la paella de tant en tant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada